onsdag 15 april 2009

Fotbollsträning!

Efter hela vinterns inomhus träning är det äntligen dax, för Jonathan att beträda gräsmattan!
Han har väntat på detta, för Victors del dröjer det en vecka till och han är avundsjuk.

På bygget skall Pasi gå ut och fixa det sista med fönsterbänkskivan och fönstersmygarna till Jontahans rum, så att allt är förberett och klart när målaren förhoppningsvis dyker upp i nästa vecka!
Själv tänkte jag fixa lite mat nu och sen följa med och titta på Träningen, Victor följer nog med, brukar alltid finnas någon kompis att leka med under tiden.

Vilken tur vi har med fortsatt fint väder.....härligt.

5 kommentarer:

Emilie sa...

Hej! Tack för kommentaren. Här har påsken varit jätte härlig med många nya projekt!
Vad härligt att det äntligen är dags för fotbollsträning på gräs! Det är ju verkligen ett riktigt vårtecken.
Kram Em

Livet i byn sa...

Det är länge innan vi ser gräset, först i mitten av juni. Men så bor vi ju också långt i norr.

~Livet i byn

Soltorp sa...

Hej! Såg att du har varit inne på min blogg så jag tittar in här hos er! Vilket jobb ni har gjort med tillbyggnaden, ser jättebra ut med den där muren och svängen, svårt att få till, vad ska det planteras där? Ja fotbollsträning på gräs med gräsfläckar mm är verkligen ett vårtecken!

Soltorp sa...

Konstigt skrev en kommentar men sen kom den inte med eller så blir det dubbet nu...jag såg att du tittat in på min blogg så jag tittar in här, vilket jobb ni har gjort med tillbyggnaden och muren, det blev snyggt, vad ska ni plantera där? Ja fotbollsträning på gräs med gräsfläckar är verkligen ett vårtecken!!!

Taklyftet sa...

Vad kul att du hittade förbi. Det verkar som vi båda har gjort en "liten" tillbyggnad och ungefär hållt på lika länge, fast ni har kommit lite längre med målning och spackling än vi har gjort.
Ni får lycka till!
Jenny