onsdag 5 maj 2010

Renovering

Nu har vi tagit bort de två gamla fönstren i rummet, här ovan är det ur plockat.Här har Pasi reglat upp för gipsskivor, som så småningom skall komma upp på väggen. Utvändigt är det asfaboard och plast tillfälligt, fasaden skall bytas och brädfodras om nästa sommar. Så det får vara så tillsvidare.


Här ser man att bägge fönstren är borta, och alla vp-rör är dragna för element och uttag.

Det sista som har gjorts i rummet är att Pasi har fått ligga uppe på vinden och dragit och böjt ner vp-rör i rummet (den långa som syns på bilden). Det är två rör som är helt neddragna och skall vara för lan uttag. Nu vet jag inte om vi kommer fortsätta här i rummet, eller om vi lugnar oss till hösten. Det finns ju mycket som skall göras utvändigt, sen har vi en båt som vill komma i sjön.....Vi får se vad som händer!

Ha det gott!!!

2 kommentarer:

Min Lycka sa...

Spännande fortsättning... Det är kul när man gör stora projekt, för resultatet blir alltid så bra. Ska bli kul att se när det är klart!
Marika

Huset vid vattnet sa...

Det är verkligen mer jobb med renoveringar än man tror, iaf tycker jag det som aldrig renoverat mer än tapetserat och målat om i en tidigare lägenhet. Ska bli spännande att se fortsättningen när den kommer.