fredag 26 juni 2009

Sommarbilder!

Här kommer lite bilder på vad vi har gjort de senaste dagarna, har ju härligt väder här nu:)
Två dagar har vi varit ute på i Dalbosjön, och njutit av bad,sol,vattenskidåkning och god mat. Jonathan testade vattenskidor för första gången och kom upp på andra försöket, stolta föräldrar tittade på! Även jag åkte en runda det var längesedan sist, men roligt var det. Det kommer säkert bli fler försök under sommaren. Vi har inte haft i våran sportbåt de senaste 6åren, så barnen var så nöjda när den kom i vattnet de gillar ju fart.
Var förvånad över hur skönt det var i vattnet för årstiden ca 19grader.

Igår hann vi även med ett besök på Sommarland i Skara, där provade vi den nya Tranan lagom läskig för Victor, Jonathan som är van och älskar att åka Balder på Liseberg tyckte den var mesig!!!
Härlig dag hade vi där i alla fall med mycket karuseller och bad i massor...

Var ju tänkt att vi skulle grejat på bygget, men det har varit för fint väder för det, men i helgen får Pasi greja där medans jag skall jobba.

Trevlig helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad härligt! Såg att ni minsann hade badat i 19 graders vatten....temperaturen stiger sakta sakta, vad härligt ni har haft! Ha det gott i solen kram Vivi soltorp

Anonym sa...

Åh så härligt ni har haft det och jag såg att ni minsann badat i 19 gradigt vatten, temperaturen stiger! Ha det gott kram vivi soltorp

Vit som snö sa...

Vad härliga bilder!!
Önskar dej en fin semester när det blir din tur!
Kram Cilla

Johanna sa...

Härligt! vi har funderat på att åka till skara med en annan familj och deras barn i sommar. Jag har själv aldrig varit där!
Trevlig helg!
Kram Johanna

Mamma Millan sa...

Härliga sommarbilder...hihi...vi har med vart på sommarland nyss...bor ju inte lååångt ifrån;))

Sola Bada Njuuuut!!
Ha en härlig helg i sommarvärmen!!!
~~♥Kram Millan ♥~~