torsdag 20 augusti 2009

Höst projekt!

Här skall vi brädfodra klart intill och runt dörren.
Vi skall tilläggs isolera denna väggen, och brädfodringen skall bli samma som utbygget.
Detta fönstret skall bytas ut mot ett nyare!
Under hösten när det är skapligt väder är det tänkt att vi skall riva och bygga nytt på våran gamla altan. Har röjt undan allt överblivet bygg material och annat skräp, så nu kan vi börja greja när vi vill.
Vi har lite små pyssel kvar inne, sen kan barnen flytta ut i sina rum. Det får bli att greja där när det är sämre väder, nu är det kors i taket härligt väder ute och då kan man ju inte vara inne:)

I dag började barnen skolan igen, så nu är allt som vanligt igen! De har ju inte hoppat jämn fota av lycka här hemma över att skolan har dragit igång igen.
Jonathan beklagade sig över att behöva gå långa dagar varje dag, han stönade och sa
-skolan förstör hela mitt liv.....haha tänkte jag det är bara början, det kommer bli många långa dagar och år i skolan för han!
Fotbollen är också igång igen, träningar och matcher i tid och otid under veckorna. Pasi har hållit på några kvällar nu, och putsat på Jonathans motorcykel så den blänker och är fin nu. Så bygget har liggat nere, men vi får väl se om vi får lite lust att greja i helgen!

4 kommentarer:

Vimsingen sa...

Visst är det lite kul att vardags lunken är tillbaka?
Spännande projekt ni har framför er!
/Vimsingen

Johanna sa...

Tack för tipset, ska se om jag lyckas.Måste jag lägga till det som en "gadjet", eller vad det nu heter?? Funderar även på hur du har fått bloggarna du följer med tid och så...tänlte försöka fixa till lite på min sida nämligen=) det värsta är att jag är så KASS på sådant! Lycka till med alla projekt! Vila lite iblan bara=)
Kram

Ika sa...

Jag har en vecka kvar innan det blir so mvanligt igen man kan ju inte bygga hela tiden.

Villa Krutbruket sa...

Tack, hoppas ni får en trevlig helg ni också! Kramar Maria