fredag 26 februari 2010

Ibland är det.....

Lånad bild Internet

Bra att ha "drulle" försäkring. Jag har lyckats med att tappa våran kamera i klinkers golvet i våran hall. Som tur var fick vi pengar för, vad våran gamla kamera fortfarande var värd. Så denna gången blev det en system kamera, efter att jag fått lägga till lite ur egen kassa. Nu hoppas jag på att det kan bli ännu finare bilder med denna nya Nikon kamera!

När barnen var små så tecknade vi denna extra försäkring, och sedan har den hängt med vidare genom åren. När vi tog den försäkringen var det för att täcka upp för små olyckor, som barnen kunde tänkas åstadkomma....
Men faktum är att det i denna familjen, bara är vuxna som har lyckats ställ till det för sig.
Pasi har lyckats med konststycket att tappa i sin mobil i ett pytte pytte litet hål, med massa is runt omkring sig. Han tappade helt enkelt i mobilen i ett borrat hål där han skulle pimpelfiska!!!. Som tur var täckte försäkringen upp detta lilla missöde....Ja jag skall väl inget säga. En varm sommardag med ett glasvin på bordet, råkade jag krångla till det så mobilen hamnade i glaset:) Så tur att det finns drulle försäkringar för vuxna!!!

Trevlig Fredag!!!

2 kommentarer:

Huset vid vattnet sa...

haha, ja det är allt bra med drulleförsäkringar. Hoppas nya kameran är bra.

Ika sa...

En liten olycka an hända den bästa. Lycka till med system kameran, det är jätte roligt att fota med en sådan.