tisdag 23 februari 2010

Snö,snö,snö....

Här håller vi på och skottar av snö på framsidan av hustaket. De sista dagarna har mycket av våran fritid gått åt till att skyffla undan snö, snart vet vi inte vart vi skall göra av alla snö massor. Får hoppas på att det inte kommer mera, känns som vi är rätt så nöjda för denna vintern! Så inomhus står det stilla med grejandet, men känns skönt.
Behöver ha lite pauser i mellan allt arbete. Snöröjning får man väl se som ett träningspass:)
På vissa ställen är det upp till 1meter, men överlag låg tjockleken på mellan 80-90cm.
Kändes säkrast att skotta rent taket, eftersom vi bara har 18graders lutning. Sen är ju ena delen av huset nybyggt, skulle vara en katastrof om något skulle hända....

Snön yr runt, på vägen ner....
Här är det ett tunt lager kvar på taket, på ena sidan och andra...
Sidan är också ren från all snö!
Men när vi kommit ner så såg vi och visste i och för sig om att vi fortfarande har ett problem kvar. Och det är all snö som nu åkt ner, och som just nu befinner sig på uppfarten och gången till entré dörren. Likaså blev det en stor hög framför den blivande ingången, på framsidan. Och det går ju inte att ha all snö i vägen, så det får bli ett "träningspass" till i morgon kväll. Ha det gott i det "härliga" vintervädret vi nu har!!!!

1 kommentar:

Ika sa...

Vilket jätte jobb ni har haft med allt skottande. Vi är mycket lättade över att ha en så brant lutning som vi har i dessa dagar men vi har skrapat bort massor vi med.