fredag 23 april 2010

Vår=mycket att göra!


Den sista tiden har jag dåligt varit inne här och uppdaterat, vad som händer. Det är konstigt när det blir vår, då är det massa som skall göras....Samtidigt som jag jobbar, pluggar jag lite också och just nu är det mycket att hinna med där också. Så fler timmar på dygnet, tack!!!
Har inte hunnit gå in och kolla på de bloggar jag brukar göra heller, men hoppas jag får en liten stund över idag. Vi har i alla fall fått reglat upp för det nya fönstret i barnens gamla rum. Det skall nu sättas in det nya fönstret och de gamla skall bommas igen, får återkomma med bilder när detta är gjort!

Här är även elen till uttag och element dragna

Närbild

I helgen fyller Jonathan 11år och det blir kalas för kompisarna ikväll, i morgon kommer den närmaste släkten på besök. Sen så jobbar jag de närmast tre dagarna också, så det lär bli fullt upp, men huset är städat nu i alla fall....

Ha en skön helg!

2 kommentarer:

Dicksonska våningen sa...

Det ser så lekande lätt ut att flytta fönster. Bara att regla upp och fixa till :)
Här hemma sitter vi och funderar på hur man gör, hur man vet vad som är bärande osv osv. Gör man fel kan det ju bli stora och dyra konsekvenser... Men en dag ska vi lära oss ordentligt och ta tag i det. Tills dess ska jag titta hos er - där allt ser så lätt ut!

Ha en skön helg!
Kram Annika

Ika sa...

Ja på våren tenderar tiden att ta slut men på något sätt gör det inte så mycket för det är ju ändå äntligen vår.