lördag 2 april 2011

Ljugarbänk?

Här hemma har vi börjat med att försöka göra en ljugarbänk, eller en sitthörna i alla fall.
Om det blir en ljugarbänk återstår att se i framtiden....

Här ser ni från barnens gamla rum, och i detta "intjack" har det stått två garderober. Men för att få mera väggar i detta rum, så ville jag ta bort dessa garderober helt och hållet. Min tanke var från början, att det skulle bli en vägg där och ett tomt utrymme innanför gipset.
Som tur var kom barnens mormor, med en väldigt bra ide! Att helt enkelt använda detta dö utrymme, fast från köket och hallen. Det är detta utrymme som förhoppningsvis kommer bli en ljugarbänk eller i alla fall ett extra utrymme, där folk som hälsar på kan trivas lite extra i....
Sen kommer det framför allt att bli mycket luftigare!!!


Detta är hörnet som jag har skrivit om ovan. Tittar man till vänster, så ser man köket och till höger ligger hallen, den mindre i huset!

Här har sågen börjat arbeta....

Här ser man att väggen är borta i köks delen, barnen var väldigt ivriga med att få hjälpa till. Så det blev till att ta fram stora släggan, och tillslut var vi i igenom.

På denna bild är gipset helt borta, och kanterna intill reglarna är finputsade.

Och här har vi öppnat upp den biten mellan reglarna som ni ser på ovanstående bild. Den delen ansluter till hallen, ni ser också en el dosa till kökslampan som hänger ner....

Den trollade handyman bort och, satte fast på väggen i hallen. Syns om man tittar riktig noga till höger i bilden....Här håller han på och reglar upp väggen.

På sista bilden i detta inlägg, gör han grunden till sockeln....


Fotsättning följer!!!

1 kommentar:

Ika sa...

Ibland kan man behöva någon utifrån för att få se saker på annat sett.