torsdag 13 juni 2013

Oj, tillbaka!


Tanken var att inte blogga mer, men Jonathan undrade om jag inte skulle lägga ut några inlägg under sommaren. Och eftersom jag har skrivit om hela förvandlingen av huset tidigare, så bestämde jag mig för att fortsätta ett tag till i alla fall. Här nedan är lite bilder på vad vi gjort det sista.

Denna bilden visar en liten del av vårt gamla sovrum, och i detta hörnet skall vi sätta in fönster som skall ansluta till vårt nuvarande vardagsrum, dock skall en vägg i mellan tas ner. Det gamla vardagsrummet skall också total renoveras, men det får ske under kommande vinter.

Här är väggen som så småningom skall rivas. Bakom den är vardagsrummet.

Här har vi börjat ta bort gipsskivor och isolering, snart är det fönstrets tur att åka ut! 

Och där försvann fönstret....


Utvändig bild sedan fönstret försvann, här är även den gamla panelen kvar på gamla delen av huset. Panelen skall också bytas ut nu, till att bli samma som på den nya delen.

Här har Pasi öppnat upp för de två första fönstren i hörnet, som vanligt blev det mycket räkna, mäta och tänka. Är ju så när det är äldre hus och är lite "snett och vint".

                                               Här är samma bild som ovan men utifrån sett                                                  Vi fick flytta på stuprör och elkabel.


                                                           Så lite bilder, fortsättning följer....
                             Inga kommentarer: