torsdag 30 september 2010

Hösten kommer för fort!


Oj, för det mesta tycker man våren går alldeles för fort, men för omväxling skull tycker jag att denna hösten går för fort! Samtidigt som det är mysigt att tända ljus inomhus, så känns det som det behöver vara bra och skapligt varmt väder ute ett tag till....Har fortfarande lite höst städning kvar av trädgården och barnens studsmatta skall monteras ner, men poolen är i alla fall ner tagen sedan en månad tillbaka och på den kala fläcken börjar det bli gräs igen:) Återstår att se hur länge det varar, poolen skall väl säkert upp nästa år igen?!Vi håller ju på och byter panel på altanväggen, och så här vitt och fint blev det istället för den röda färgen. Som kan ses på tidigare inlägg.


Här är byggmästaren själv i snickar tagen!


Ser så mycket bättre ut, fast inte "läkten" är på plats än.


Denna maskin har använts flitigt, nu är ju frågan vad den heter, kommer inte ihåg......


Oj! Här har "läkten" så smått börjat komma på plats:) Ja ja fortsättning följer med utbygget!


I Lördags fick jag besök av fasters älskling:) Full fart blev det eftersom hon skulle sova över, och det var ett tag sedan man hade en tre-åring i huset, men det är lika roligt varje gång hon kommer och sover över! Extra överraskad blev jag när hon hade köpt med sig en fin ljuslykta, som hon valt själv, enligt mamma. Tack, värmer och lyser upp extra gott i höst mörkret!


I söndags struntade vi att greja, och tog med oss barnen till lek och buslandet i GBG. Första gången vi var där och det blev ett väldigt uppskattat besök:) Speciellt att ta sig upp för vulkanen till rutschkana. Grabbarna och lillkusinen kämpa på gott....

Här är Victor på god väg upp!

Det tog en liten stund innan han kom på hur han skulle besegra vulkanen! Men efter att ha kommit på den rätta tekniken så gick det hur fint som helst

Det tog inte lång stund innan kusin, kom på hur man skulle få hjälp upp en bit!


Hon tog hjälp av kusinerna och farbror + att sockarna åkte av, då kommer man långt upp och extra roligt var det när Jonathan tog i mot längst ner:)


Sen är det ju aldrig fel att hoppa i ett bollhav, själv gjorde jag det senast när jag var i 15års åldern. I och för sig var det en vadslagning, men f**n va roligt det var att "simma" runt i bollarna!


Jag njöt lika mycket, som det lilla trollet på bilden!!!!

Jonathan högt upp, på studsmattan.

Ha nu en skön helg!

2 kommentarer:

Ika sa...

Hade en egen liten miniutmaning för ett tag sedan, det var att visa sitt hus i höstskrud. Det går ju att hänga på när man vill. Intresserad?

Vimsingen sa...

Visst går det snabbt. Vi har spänt ut vårt tak och jag ska försöka visa bilder de närmaste dagarna.
Kram
Vilma