fredag 8 januari 2010

Fredagsmys med besök på akuten....

Extra fint dukat, bara för att det är Freedag!!!
Att dessa vattendjur kan vara så goda, synd bara att man var tvungen att bli 30+ innan man våga smaka. Tidigare var det bara räkor som gällde.
Tack för julklappen ungar!!!
Även ett litet tack till mormor som hjälpte dem att välja, nu fick vi användning för den....
Jonathan njuter av den största kräftan i samlingen.

Victor den stackarn älskar kräftor men tål inte dom, ögonen svullnar igen som pingisbollar och rinner. I kväll när vi andra åt av de röda djuren, fick han revben som vanligt, ändå en kort stund senare när vi ätit färdigt. Kom han och sa att det klia och gjorde ont i ögonen, och de var väldigt svullna. Vi fatta inget, han hade ju inte ätit av kräftorna!
Han fick sin medicin, men det hjälpte inte denna gången, så jag ringde jouren och de ville att vi skulle komma in med honom.
Vi tänkte, räcker det att han är i samma rum nu eller? Men det sa läkaren att det inte kunde vara. Men däremot fick vi reda på att färgen som blir på kräftorna när man kokar dem, är samma ämne som finns i all godis som är rosa och rött!!! Så hon trodde det var det, så när vi kom hem fick vi tömma godispåsen på allt som var rosa och rött. Nu blir det till att ordna med ett allergitest och se vad han inte tål.
Nu är han lite bättre efter ytterligare medicin och ögondroppar....Och sover gott nu.

Trevlig Helg!!!!

Imorgon skall det tydligen bli -20grader här hemma....brrrr

1 kommentar:

Vimsingen sa...

Ojdå det var ingen trevlig anslutning på kvällen. Skönt att han mår bättre.
Kram
VIlma