torsdag 7 januari 2010

Som vanligt igen....

Julgranen är ute ur huset!
Ja, då var allt som vanligt igen....Julen åkte ut idag, och det kändes rätt så skönt faktiskt. Nu känns det som det går åt rätt håll som man brukar säga, nu är det våren som man kommer vänta på. Men jag klagar inte på det vädret vi har nu, får gärna vara så här tills slutet av Mars. Mycket snö och -6 grader, det är lagom.

Det enda jag är förvånad över, är att barnen verkar redan "mätta" på snön. Fick tvinga ut dem idag, men man såg att de hade roligt när de väl kom ut:)
Kanske de blev nöjda när vi intensivt under första veckan gjorde de flesta vinter aktiviteterna. Var det inte skridskoåkning, så var det pulkaåkning och bygge av snökoja som gällde. Man gör allt det där och lite till direkt, för man är ju så van vid att snön behagar försvinna inom några dagar eller timmar....Och då brukar det vara bråttom med att hinna med så mycket som möjligt!!!
Håller på med att måla lister till hallen, är väl inte direkt roligt men blir nog fint när de väl kommer på plats.
HA DET GOTT!!!

2 kommentarer:

jakt,skor,barn,inredning sa...

Jo här är det lite så också med barnen dom verkar ha fått för mycket snö hi,hi. Men får dom bara på sig kläderna och komma ut får man knappt in dom sen. Nilla

Ika sa...

Jag har hunnit åka på att skotta, jag som gärna lämnade det till sambon, jag klipper ju gräset resten av året.
Lister känns så där roligt att måla, småla rackare!