onsdag 27 januari 2010

Händelserik dag


I dag har det snöat en del här hemma och det var stora flingor som kom ner från himlen.
Vid lunch tid fick jag ett samtal från Jonathans lärare, han hade haft oturen att snubbla i pulkabacken och då blivit överkörd av en bob. Den träffade i huvudet, så har varit en del timmar på akuten. Som tur undkom han med en lindrig hjärnskakning....efter att de hade röntgat huvud och nacke och sett att det inte var några andra skador. Så fick vi vända hem med restriktioner att vara liggandes o inte titta på teven och datorn innan Lördag!!! Pust det här blir inte lätt, eftersom han är ett rättså aktivt barn som har svårt att vara stilla.....
Men det skall väl fixa sig till slut.....På återseende:)

4 kommentarer:

Min Lycka sa...

Oj stackars honom!! Jag är lärare (men inte förälder) och det är verkligen det sista man vill att barnen ska fara illa när dom leker. Hoppas allt går bra och att lördagen kommer snabbt:=)

Kram

Ika sa...

Usch lät inte roligt, tur att det gick så bra som det gjorde. Hoppas ni lyckas hålla honom lugn.

Vimsingen sa...

Ojdå vilken otur!

Dicksonska våningen sa...

Hej!
Hoppas att sonen snart blir bra igen så han kan fortsätta vara ute och njuta av snön!
Angående er nya fräscha hall så tror jag att det gäller att vänta in de bästa idéerna till de vita väggarna. Det tar tid att hitta det som blir perfekt! Men jag gjorde en liten fondvägg i källaren nyss och hittade min tapet på Rusta. Billig och snygg! Behöver inte ha dåligt samvete om jag vill tapetsera över den.
Kram Annika