tisdag 15 september 2009

Element

I går var vi och tittade på element till sovrummen, det blir vanliga oljefyllda radiatorer. Finns snyggare men kostar desto mer, tyvärr. Känns som det är dags att få dessa på plats inom några veckor, märks att det är lite svalare inomhus vissa mornar. Pasi skall hämta hem de i eftermiddag, så finns de här när elektrikern har tid igen! Lokal tillverkar av element har vi här i krokarna och det är LVI.

Annars har det varit väldigt lugnt, inget grejande utan bara avkoppling, skönt och välbehövligt ibland. Kräftskivan var väldigt trevlig och bandet som spelade och höll i allsången var outstanding! Victor svarade rätt på barnfrågorna på tipspromenaden och var så nöjd när han fick 3st studsbollar och nyckelring, så i Söndags var det ett studsande hela dagen:)
Ledig i dag, så storhandling och tvättning står på schemat innan barnen och några kompisar kommer hem. I kväll är det fotbollsträning som vanligt.

Hörs!

2 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!!! Bor ju inte långt från LVI :)
Vi har gjort en del jobb åt dem;)

~~KRAM ♥ MILLAN~~
ha en ny fin vecka!!

Vimsingen sa...

Vi ska också snart börja jaga element. Vill helst ha lika danan som vi redan har. Men vi får se. Jag har inte satt mig in i elementfrågan riktigt. Dax att ta tag i det när tiden räcker till.
/Vimsingen