tisdag 22 september 2009

flickan som lekte med elden

I kväll skall vi gå på bio, var väldigt längesedan sist tror det var när första Arn filmen visades.
Vi såg första filmen Män som hatar kvinnor på dvd och vi tyckte den var så bra, att vi bestämde oss för att se denna på större skärm! Skall bli roligt att göra något för oss själva...

Här hemma har det varit fullt upp senaste dagarna, i Söndags var det ju fotboll för hela slanten. På kvällen fick vi inkopplat elementen. Routern och modemet ordnade vi med i går kväll, så nu fungerar Lanet till alla rum och våra två datorer. Det känns jätteskönt, att detta är ordnat.
Det bästa av allt är dock att ytterbelysningen på huset och även stolparna lyser så fint på kvällarna. Nu ser man ju när man kommer hem sent:) Får visa bilder när jag har plåtat någon kväll.
Någon kväll skall vi ta oss i kragen och städa upp efter all el spill och verktyg, så att vi kan flytta in i sovrummet och sedan börja greja i hallen.
Barnens fotboll utomhus börjar lida mot sitt slut för denna säsongen, Victor är färdig och Jonathan har match på Torsdag och sedan en cup kvar på Fredag kväll och natt, El ljuscupen. Det brukar bli sent och kallt, men väldigt mysigt med militär tält och korvgrillning mellan matcherna. Lite skönt skall det bli, att inte varje dag i veckan är uppbokad frampå i höst. Utan lite mera lagom med ett par dagar i veckan!

1 kommentar:

Soltorp sa...

Ha en trevlig biokväll!! kram jag måste oxå se den filmen! Jag såg nyligen män som hatar kvinnor så den är färsk i minnet! Kram