måndag 7 september 2009

Tv i flera rum

I går hade vi bestämt oss för att greja det sista med elen, så att allt är klart tills elektrikern kommer i morgon. Vi tänkte att vi hinner säkert att flytta in våra sängar och sova första natten där, men som vanligt var vi tidsoptimister:)
Vi började runt 10.00 och slutade 20.00 och då har vi fortfarande inkommande telekabel kvar att dra i kväll. Så någon inflyttning blev det inte.....
Men lite hann vi allt med, vi har dragit alla kablar för Tele/Lan och sen har vi dragit 100m antennkabel i alla håll och riktningar uppe på vinden. Allt detta för att kunna ha teve i alla sovrum, utöver vardagsrummet.
Jag och Pasi har inte alls samma smak, vad det gäller att titta på tv program. Så vi har i dagarna skaffat oss Multiabonnemang på Canaldigital, en perfekt lösning för oss. Då slipper det bli "krig" om vem som skall ha teven i fortsättningen, och alla är nöjda:):):).
Idag är det tömning av poolen som gäller här under dagen, även att röja undan i hallen. Är tänkt att jag skall måla där så småningom. Ikväll är det fotbollsträning för grabbarna, och även dragning av telekabel.

Senare ikväll kan vi titta på vad vill på dumburken.....Jaaaa

Ny vecka, nya möjligheter. Hoppas ni får en bra vecka!

3 kommentarer:

Maria sa...

Javisst, sitta på vår nybyggda altan och titta på när gräset växer :D hihi!!

Inge roligt att dra el, men det blir bra när det är klart :D

Kram kram Maria

Vimsingen sa...

Äh hur många tv apparater har ni?
/Vimsingen

Ika sa...

Hoppas ni får sova i erat sovrum i natt ist då