fredag 18 september 2009

Höstblommor

Vit ljung, murgröna och något annat:) Kommer inte ihåg vad den heter men väldigt fin fanns i den färgen ovan och vit. Köpte även vit som jag skall plantera ner i en annan kruka.
I eftermiddag rensade jag lite på uppfarten och sedan åkte jag till Lidens Handelsträdgård och inhandlade höstblommor naturligtvis köpte jag för lite, får bli att komplettera i morgon. De underst är väl inte några höst blommor precis. men tyckte de var så fina, och för halva priset så slog jag till endast 49kr:) Hoppas de står sig några veckor till i alla fall med detta härliga väder vi har nu....
I morgon står gräsklippning och rensning på baksidan av grusgången på programmet + hämtning och lämning av barn på biografen. Pasi skall vara helt ledig från bygget i morgon och ut på fisketur med Stefan och Jonathan skall hänga på. Bara för att hinna med detta håller han på och förbereder inför Söndagens eldragning för elektrikern. Skall bli härligt att få Lan, ytterbelysning och elementen inkopplade:)

Trevlig Helg och ut och njut av det härliga vädret vi skall få!!!!


2 kommentarer:

Soltorp sa...

Hej! Och tack för svar om krukorna, jag ska ut och testa nu! Kram Vivi Soltorp, härliga höstplanteringar du visar! Det finns så mycket snyggt!

Soltorp sa...

Hej och tack för svar om krukor hos mig! Jag ska ut och måla nu! Vilka fina höstplanteringar du visar! Det finns så mycket snyggt! Ha en bra lördag! kram Vivi